Over Inge

Medisch Schoonheidssalon Inge is dé schoonheidssalon in Leeuwarden voor huidverbetering en huidverjonging. Bij mij in de salon kun je terecht voor specialistische huidproblemen, huidverjonging en coaching in het duurzaam behoud van een optimale conditie van de huid.

De afgelopen jaren heb ik een proffesionele groei mogen maken. In 2018 heb ik de specialistische opleiding Medisch schoonheidsspecialist dermatologie afgerond. Ook heb ik in 2021 de Beauty Award Noord Nederland mogen winnen. De hoogste vakprijs op het gebied van huidverzorging.

Sinds een aantal jaren ben ik steeds specialistischer opgeleid ten aanzien van huidproblemen herkennen en daar waar mogelijk verhelpen, informeren en of doorverwijzen. Ik werk met een goede intake. Bij mij in de schoonheidssalon bied ik dan ook een ruim aanbod in verzorgende gezichtsbehandelingen en de effectieve huidverbeterende behandelingen. Waarbij ik steeds goed kijk naar huidtype en conditie maar ook naar afwijkingingen van de huid. Dat maakt dat ik ook bij lichte huidproblemen goed kan handelen en de huidconditie kunnen optimaliseren. Bijvoorbeeld bij eczeem kijk ik samen met jou naar je cosmetica gebruik thuis, maar ook wat doe je voor werk, zijn er andere exterme invloeden die het eczeem triggeren. We bespreken hoe we de huidbarrière kunnen versterken, hoe voeding een rol kan spelen en of het verstandig is om naar de huisarts te gaan. Bij mij ben je dus ook in goede handen als het gaat om integer, kwaliteit, effectief en efficiente behandelingen. Ik ben gespecialiseerd in voeding en huid. Zo kan ik je leren hoe voeding een grote rol speelt in de conditie van je huid en hoe je die bij veel voorkomende huidproblemen deels kan oplossen met de goede lifestyle adviezen en voedingssupplementen.

Wacht niet langer en boek nu een afspraak, want samen kunnen we jouw huid laten stralen!

Inge
Eigenaresse,

Medisch schoonheidsspecialist

Winnaar Beauty Award 2020/2021

Specialisaties:


* Permanente Make-Up
* Diode definitief ontharen
* Preventie en signalering huidkanker
* Acne * Camouflage therapie * Elektrisch ontharen
* Fruitzuur peelings
* Bindweefselmassage
* Picolaser
* T-Away
* Microneedling


Wat anderen over de salon zeggen