Over Ons

Medisch Schoonheidssalon Inge is dé schoonheidssalon in Leeuwarden voor huidverbetering en huidverjonging. Bij ons in de salon kun je terecht voor specialistische huidproblemen, huidverjonging en coaching in het duurzaam behoud van een optimale conditie van de huid.

De afgelopen jaren hebben we een proffesionele groei mogen maken Inge heeft in 2018 de de specialistische opleiding Medisch schoonheidsspecialist dermatologie afgerond. Ook hebben we in 2021 de Beauty Award Noord Nederland mogen winnen. De hoogste vakprijs op het gebied van huidverzorging.

Sinds een aantal jaren zijn we steeds specialistischer opgeleid ten aanzien van huidproblemen herkennen en daar waar mogelijk verhelpen, informeren en of doorverwijzen. Wij werken met een goede intake. Bij mij in de schoonheidssalon bieden wij dan ook een ruim aanbod in verzorgende gezichtsbehandelingen en de effectieve huidverbeterende behandelingen. Waarbij we steeds goed kijken naar huidtype en conditie maar ook naar afwijkingen van de huid. Dat maakt dat we ook bij lichte huidproblemen goed kunnen handelen en de huidconditie kunnen optimaliseren. Bijvoorbeeld bij eczeem kijken we samen naar je haar cosmetica gebruik thuis. We bespreken hoe we de huidbarrière kunnen versterken, hoe voeding een rol kan spelen en of het verstandig is om naar de huisarts te gaan.  Ook Francien heeft de vervolg opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialistes gedaan. Bij ons ben je dus ook in goede handen als het gaat om integer, kwaliteit, effectief en efficiente behandelingen. Inge is gespecialiseerd in voeding en huid. Zij kan je leren hoe voeding een grote rol speelt in de conditie van je huid en hoe je die bij veel voorkomende huidproblemen deels kan oplossen met de goede lifestyle adviezen en voedingssupplementen.

Wacht niet langer en boek nu een afspraak, want je samen kunnen we jouw huid laten stralen!

Ons team

Inge
Eigenaresse,

Medisch schoonheidsspecialist

Winnaar Beauty Award 2020/2021

Specialisaties:


* Permanente Make-Up
* Diode definitief ontharen
* Preventie en signalering huidkanker
* Acne * Camouflage therapie * Elektrisch ontharen
* Fruitzuur peelings
* Bindweefselmassage
* Picolaser
* T-Away
* Microneedling


Francien
Schoonheidsspecialiste

Specialisaties:

* Acne
* Dermatologie voor schoonheidsspecialistes
* Fruitzuur peelings *Dermaplanen *Picolaser *Microneedling
* T-Away

Wat anderen over ons zeggen