OVER ONS

Over Ons

Sinds 2004 ben ik de trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Inge. Al jong wist ik het: ik wil schoonheidsspecialiste worden; mensen mooi maken was toen nog het idee. En die droom heeft me hier gebracht.

Na een korte tussenstop op het SPW heb ik de vakopleiding schoonheidsspecialiste gevolgd aan de Friese Poort te Leeuwarden. Tijdens mijn stage en na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij de DA JJ Bijl. In het begin combineerde ik het werk van schoonheidsspecialiste met het drogistenvak, maar na een paar jaar kreeg ik de mogelijkheid om de bestaande schoonheidssalon over te nemen.
In 2004 was het een feit; schoonheidssalon Inge.

Bij de DA heb ik een bijzonder leerzame en gezellige tijd beleefd, maar het kriebelde om een eigen bedrijf te starten. in 2009 opende dan ook schoonheidssalon Inge aan de Leeuwerikstraat. In de loop der tijd hebben zich diverse ondernemers bij mij gevestigd. Maar na een vruchtbare samenwerking met pedicures, kapsters en kleding, gaan we sinds 2015 weer verder als schoonheidssalon Inge met de expertise van Massage van Judith en Cosmetisch arts Isabella. Deze unieke samenwerking bied u als klant een zeer breed aanbod in behandelingen.

AFSPRAAK MAKEN

ONS TEAM

ONS TEAM
Inge
Eigenaresse
Schoonheidsspecialiste
Simone
Schoonheidsspecialiste
 
 
Judith
Massagetherapeute

AFSPRAAK MAKEN

MAANDAG
8:30 - 18:00

DINSDAG
8:30 - 18:00

WOENSDAG
8:30 - 18:00

DONDERDAG
8:30 - 21:00

VRIJDAG
8:30 - 18:00

ZATERDAG
8:30 - 13:00

ZONDAG
Gesloten