Over Ons

Schoonheidssalon Inge is dé schoonheidssalon in Leeuwarden voor huidverbetering en huidverjonging. Bij ons in de salon kun je terecht voor specialistische huidproblemen, huidverjonging en coaching in het duurzaam behoud van een optimale conditie van de huid.

Ooit gestart bij DA J.J. Bijl aan de Wagnerstraat en nu al ruim 10 jaar aan de Leeuwerikstraat . In de loop der tijd hebben zich diverse ondernemers bij mij in het pand gevestigd. Maar na een vruchtbare samenwerking met pedicures, kapsters en kleding, gaan we sinds 2015 puur verder als schoonheidssalon Inge met nu twee behandelkamers. Vanaf februari 2020 voegt de expertise van Massageprakijk Tonnenburg ( René kuilman) zich bij ons. Deze unieke samenwerking bied u als klant een zeer breed aanbod in behandelingen.

Sinds een aantal jaren zijn we steeds specialistischer opgeleid ten aanzien van huidproblemen erkennen en daar waar mogelijk verhelpen, informeren en of doorverwijzen. Wij werken met een goede intake. Bij mij in de schoonheidssalon bieden wij dan ook een ruim aanbod in verzorgende gezichtsbehandelingen en de effectieve huidverbeterende behandelingen. Waarbij we steeds goed kijken naar de conditie maar ook naar afwijkingen van de huid. Dat maakt dat we ook bij lichte huidproblemen goed kunnen handelen en de huidconditie kunnen optimaliseren. Bijvoorbeeld bij eczeem kijken we samen naar je haar cosmetica gebruik thuis. We bespreken hoe we de huidbarrière kunnen versterken, hoe voeding een rol kan spelen en of het nodig is om naar de huisarts te gaan.  Inge, Simone en Francien hebben een vervolg opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialistes gedaan. Bij ons ben je dus ook in goede handen als het gaat om integer, effectief en efficiente behandelingen. Jildau is gespecialiseerd in voeding en huid. Zij kan je leren hoe voeding een grote rol speelt in de conditie van je huid en hoe je die bij veel voorkomende huidproblemen deels kan oplossen met de goede lifestyle adviezen en voedingssupplementen.

Wacht niet langer en boek nu een afspraak, want je samen kunnen we jouw huid laten stralen!

Aan deze pagina wordt gewerkt.

Ons team

Inge
Eigenaresse

Specialisaties:
Permanente Make-up
Medisch schoonheidsspecialiste i.o.
Preventie en signalering huidkanker
Acne
Elektrisch ontharen
Fruitzuur peelings
Bindweefselmassage
Cryolipolyse
T-Away
Microneedling

Simone
Schoonheidsspecialiste
Specialisaties:

Acne
Dermatologie voor schoonheidsspecialistes
Henna brows
Fruitzuur peelings
T-Away
Bindweefselmassage
Microneedling

Francien
SchoonheidsspecialisteSpecialisaties:

Acne
Dermatologie voor schoonheidsspecialistes
Henna brows
Fruitzuur peelings
T-Away

Jildau
SchoonheidsspecialistSpecialisaties:

voeding en huid
microneedling