AFSPRAAK MAKEN

Afspraak maken

Sinds kort kunt u ook bij ons online een behandeling boeken. Een makkelijke manier om zelf op uw gemak een behandeling naar keuze te plannen. Ook via uw smartphone en tablet mogelijk.

Hoe werkt het:
U selecteert een behandeling en eventueel een medewerkster. Vervolgens ziet u de beschikbare dagen en tijdstippen. Nadat u het gewenste tijdstip heeft gekozen kunt u de afspraak boeken door uw gegevens in te vullen ( naam en emailadres).
Bent u een terugkerende klant, dan kunt u eenvoudig inloggen met een persoonlijk inlogaccount en een wachtwoord. Bent u een nieuwe klant, dan kunt u inloggen via uw Facebook account of door eenvoudig een account aan te maken.

Onze Apps:
Ook is het nu mogelijk om via de IOS web app of via de Android app afspraken te boeken. Hierdoor is het nog makkelijker om op uw telefoon de afspraken bij Schoonheidssalon Inge te boeken.

Android
Download Android App

Instructies voor Android:
Klik op uw Android toestel op de bovenstaande link. Zo komt u automatisch in de Google Play waar u de app kunt downloaden en installeren.

iPhone
Download iOS App

Instructies voor iPhone:
Klik op uw iPhone toestel op de bovenstaande iPhone link en u ziet bij het openen van de pagina een pop-up verschijnen met de tekst 'Installeer deze webapp op uw iPhone'.

- Kies voor 'Zet in beginscherm'.
- Geef de app een naam die voor u herkenbaar is.

U ziet nu de web app met het logo op het beginscherm van uw iPhone. U kunt het wachtwoord opslaan zodat u de volgende keer snel een nieuwe afspraak kunt boeken.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

ONLINE AFSPREKEN

AFSPRAAK MAKEN

MAANDAG
8:30 - 18:00

DINSDAG
8:30 - 18:00

WOENSDAG
8:30 - 18:00

DONDERDAG
8:30 - 21:00

VRIJDAG
8:30 - 18:00

ZATERDAG
8:30 - 13:00

ZONDAG
Gesloten