Afspraak maken

Je kunt ook online een behandeling bij ons boeken. Een makkelijke manier om zelf op je gemak een behandeling naar keuze te plannen.

Hoe werkt het:
Je selecteert een behandeling en eventueel een medewerkster. Vervolgens zie je de beschikbare dagen en tijdstippen. Nadat je het gewenste tijdstip hebt gekozen kun je de afspraak boeken door je gegevens in te vullen ( naam en e-mailadres).
Bent je een terugkerende klant, dan kunt je eenvoudig inloggen met een persoonlijk inlogaccount en een wachtwoord. Bent je een nieuwe klant, dan kun je inloggen via je Facebook account of door eenvoudig een account aan te maken.

Let op:
Per 03-01-2022 is het niet meer mogelijk enkel losse behandelingen ten behoeve van verven, harsen en lichaamsharsen te boeken. Als medisch schoonheidssalon richten wij ons enkel nog op de medische- en huidverbeterende behandelingen met Alpha-H. Een aanvulling van verven en harsen is altijd mogelijk op een behandeling. Dan kies je bijvooreeld een behandeling van Alpha-H naar keuze + 1 of 2 modules. Deze module staat dan voor ontharen of verven naar keuze. Heb je vragen na aanleiding van deze verandering kun je mailen naar info@inge-schoonheidssalon.nl of bellen naar 0582160421.

Let op:
Gezien de drukte en vele aanvragen stoppen we per 1 maart 2022 tijdelijk met het aannemen van nieuwe klanten voor Permanente Make-Up.

Afspraak verzetten?

Als je online zelf een afspraak hebt geboekt kun je die ook zelf annuleren met een link in de eerste bevestigingsmail van de gemaakte afspraak. Lukt dit niet dan kun je ook altijd bellen naar 058-2160421 en desnoods een voicemail berict achter laten.

ONLINE AFSPREKEN