MASSAGE

Ik ben René Kuilman en woon samen met mijn gezin in Leeuwarden. In 2017 heb ik mijn diploma voor wellnessmasseur gehaald aan het Wellnessinstituut. Dit alles onder licentie van het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage (NGS).

Uitgangspunt van mijn handelen als wellnessmasseur is de beleving en ontspanning van de cliënt. Mijn doel is om het welbevinden van de cliënt te vergroten. Door de aard van de werkzaamheden krijg ik te maken met vertrouwelijke informatie. Hier ga ik uiteraard integer mee om.

Als wellnessmasseur werk ik nauwkeurig en zorgvuldig. Ik heb een klantgerichte houding en kan me inleven in de cliënt, toon empathie en hou daarbij een zekere afstand (beroepsethiek). Verder doe ik regelmatig aan (bij)scholing, zodat ik onder de licentie van het NGS kan blijven masseren en u de garantie heeft dat u behandeld wordt door een professionele en kundige masseur.

BEHANDELINGEN

RUG / NEK / SCHOUDERMASSAGE
Dit is een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd zodat uw specifieke klachten snel verlicht worden.
   
30 minuten €  27,50

AFSPRAAK MAKEN

Dit is een lichaamsmassage, gericht op het ontspannen en activeren van spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het afvoeren van lymfevocht. Dit houdt in dat het tevens een sterk ontgiftende werking heeft op het lichaam.
   
30 minuten €  27,50
60 minuten €  50,00

AFSPRAAK MAKEN

Deze massage bestaat uit het zacht rekken van de spieren in combinatie met acupressuur en energetische strijkingen. Dit zorgt voor een betere doorstroming van zuurstof, bloed en het lichaam en brengt een diepere vorm van ontspanning en wellness teweeg.
   
30 minuten €  27,50
60 minuten €  50,00

AFSPRAAK MAKEN

Hotstone is een ontspannende lichaamsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme basaltstenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Een hotstone massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.
   
30 minuten €  30,00
60 minuten €  55,00

AFSPRAAK MAKEN

MAANDAG
8:30 - 18:00

DINSDAG
8:30 - 18:00

WOENSDAG
8:30 - 18:00

DONDERDAG
8:30 - 21:00

VRIJDAG
8:30 - 18:00

ZATERDAG
8:30 - 13:00

ZONDAG
Gesloten