OVER ONS

Over Ons

Sinds 2004 de trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Inge. Al jong wist ik het: ik wil schoonheidspecialiste worden; mensen mooi maken was toen nog het idee. En die droom heeft me hier gebracht.

Na een korte tussenstop op het SPW heb ik de vakopleiding schoonheidsspecialiste gevolgd aan de Friese Poort te Leeuwarden. Tijdens mijn stage en na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij de DA. Van winkel tot schoonheidssalon en de bestaande schoonheidssalon in de loop der tijd overgenomen.
In 2004 was het een feit; schoonheidssalon Inge.

Bij de DA heb ik een bijzonder leerzaam en gezellige tijd beleefd, maar het kriebelde om een eigen bedrijf te starten. in 2009 opende dan ook schoonheidssalon Inge aan de Leeuwerikstraat. In de loop der tijd hebben zich diverse ondernemers zich bij mij gevestigd. Maar nu anno 2015 gaan we weer vernieuwen.

Na een vruchtbare samenwerking met pedicures, kapsters en kleding, gaan we nu weer verder als schoonheidssalon Inge met de expertise van Massage van Judith en Cosmetisch arts Isabella. Dat biedt de mogelijkheid en tijd om ons weer te verdiepen in ons vak en onze kennis te verbreden zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

AFSPRAAK MAKEN

ONS TEAM

ONS TEAM
Inge
Eigenaresse
Schoonheidsspecialiste
Simone
Schoonheidsspecialiste
   
 Judith
Massagetherapeute

AFSPRAAK MAKEN

MAANDAG
8:30 - 18:00

DINSDAG
8:30 - 18:00

WOENSDAG
8:30 - 18:00

DONDERDAG
8:30 - 21:00

VRIJDAG
8:30 - 18:00

ZATERDAG
8:30 - 13:00

ZONDAG
Gesloten